Trapspecialist

nodig?

Trapadviseur.nl geeft u tips en advies over de aanschaf en renovatie van een trap. Daarnaast kunt u via deze website meerdere trapspecialisten vergelijken. Zo weet u waar u aan toe bent en zo kunt u tot wel 30% op de kosten besparen!

Vergelijk offertes Bespaar geld

De prijzen van een trap

Als u een trap gaat kopen dan is het natuurlijk belangrijk dat u een mooie en degelijke trap krijgt. Ook is het belangrijk dat de trap binnen uw budget past. Kijk hierom naast de kwaliteit ook naar de prijzen van de trappen. Het is hierdoor mogelijk om een betere trap te krijgen voor een mooie prijs. Het is natuurlijk mooi en ook goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Een trap kopen doet u voor vele jaren en niet voor even!

Wat vindt u belangrijk bij een trap?

Als u een trap gaat kopen dan is het belangrijk om alle mogelijkheden open te houden. Kijk eerst naar wat u belangrijk vindt. Misschien vindt u het belangrijk om een goedkope trap te hebben en is de prijs van doorslaggevend belang. Of misschien vindt u het materiaal en het model van de trap belangrijker. Het is goed om naar alle mogelijkheden te kijken en om op basis van uw wensen de knoop door te hakken.

Enkele prijsvoorbeelden van trappen

Om u te helpen hebben we hieronder een aantal prijsvoorbeelden weergegeven van de verschillende soorten trappen waar u voor kunt kiezen. Het is slechts om u een beeld te geven van de mogelijke investering. De kosten zijn weergegeven inclusief het inmeten en monteren van de trappen. Hier volgen de prijsvoorbeelden:

  • Een open trapmodel van vuren hout welke recht omhoog gaat is er al vanaf 1.150 euro
  • Een open trapmodel van vuren hout met een kwartslag is er al vanaf 1.575 euro
  • Een open trapmodel van vuren hout met twee kwartslagen is er al vanaf 1.675 euro
  • Een open trapmodel van merantie hout welke recht omhoog gaat is er al vanaf 1.550 euro
  • Een open trapmodel van merantie hout met een kwartslag is er al vanaf 2.300 euro
  • Een open trapmodel van merantie hout met twee kwartslagen is er al vanaf 2.400 euro

Het beste kunt u offertes opvragen voor de trap en het materiaal welke u wilt gebruiken. U krijgt dan namelijk een exacte prijsopgave van uw eigen trap. Wees slim en vraag meerdere offertes aan om een goed beeld van de kosten te krijgen.

Bron: kosten traprenoveren